Over ons


Luc Vandeweyer - CEO
Een tweetal jaar geleden verhuisde AC, dat gespecialiseerd is in o.a. reinigingsmachines, van Diepenbeek naar Genk. Een blik op de grote site geeft bezoekers meteen een inkijk in de plannen van het bedrijf. Dit was de gelegenheid om het aanbod te doen uitgroeien tot een totaalpakket.

AC-bvba is aanvankelijk gestart met de verkoop en verhuur van zowel kleine als grote reinigingsmachines. Na de verhuizing werden daaraan onder andere papier en handzeep en de bijbehorende dispensers toegevoegd. Op die manier is de cirkel rond en is AC- bvba helemaal klaar om naast de industrie, kmo’s en gemeenten ook rusthuizen en scholen te kunnen beleveren met een totaalpakket.

Het assortiment verruimen is niet zo moeilijk, de uitdaging is om het ook ecologischer te maken. Iets waar we bij AC-bvba volop werk van maken. Er wordt gekozen voor zoveel mogelijk ecologisch verantwoorde reinigingsproducten en papier dat aan de FCS-normen voldoet.

Aandacht voor het milieu is een van de stokpaardjes van AC, meedenken met de klant is dat ook. Productieterugval of sterke groei; door een weldoordachte aanpak kan AC-bvba steeds tegemoetkomen aan de noden van de klant. Bovendien helpt AC-bvba de klant op weg om met eerder kleine ingrepen veel te bereiken. Een klant bespaarde maar liefst 40% door andere toiletrolhouders en zeep- en papierdispensers te installeren. Ook het exclusiviteitscontract dat AC-bvba recent afsloot met Comac voor de aankoop van enkele straatveegmachines, kadert in deze flexibiliteit.  Doordat AC-bvba de mogelijkheid biedt om deze toestellen te huren, blijven de kosten voor de afnemer beperkt en kan hij/zij investeren in andere zaken.


In de kijker_$type=complex$count=4$hide=home

Naam

afwasmachine,6,bezinemotor,5,bordenreiniger,3,comac,9,demo,2,diesel,3,eenschijfmachine,3,elektrisch,36,faq,1,gezocht,2,glasreiniger,4,groep vandeweyer,20,hogedrukreiniger,47,hogedrukreiniger vanaf 500 bar,5,hoofdealer,2,in de kijker,30,industrieel,16,industrieel 3 fase,9,job,1,koudwaterreiniger,21,LPG,2,luchtkanalen,1,nieuws,18,ontsmetten,1,producten,168,referenties,1,sanitair,10,schoonmaak,7,schrobzuigmachine,44,service,4,stationaire installatie,6,stof- waterzuiger,4,stofzuigers,36,tapijtreinigers,4,technische dienst,1,tracker 10 stofzuiger,1,vacature,1,VDW-tips,8,veegmachine,22,video,9,warmwaterreiniger,10,welkom,12,werk,2,
false
ltr
static_page
AC bvba | Schoonmaakmachines: Over ons
Over ons
AC bvba | Schoonmaakmachines
https://www.ac-bvba.be/p/over-ons.html
https://www.ac-bvba.be/
https://www.ac-bvba.be/
https://www.ac-bvba.be/p/over-ons.html
true
5368158796450428193
UTF-8
Geen berichten gevonden BEKIJK ALLES Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete Door Home PAGINA's BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen inhoud gevonden op uw vraag Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE CONTENT IS PREMIUM Gelieve te delen om te zien Kopieer de code Selecteer de code De code werd gekopieerd naar uw klembord Kunt u niet de code/tekst kopiëren, druk dan [CTRL]+[C] (of CMD+C met Mac) om alsnog te kopiëren